Ontmoet de perfecte date in Apeldoorn

Fabienne uit Apeldoorn zoekt een date met een man die met haar leuke dingen wil doen.

Iemand om een relatie mee op te bouwen zoek ik.

Hi, ik ben Fabienne en ik ben afkomstig uit Apeldoorn. Ik heb mij ingeschreven om een leuke jongeman te ontmoeten die samen met mij leuke dingen wil ondernemen. Wat wij gaan doen wil ik niet meteen prijsgeven anders is de spanning eraf. Ik heb enkele voorstellen voor ons om een fijne tijd met elkaar te hebben. Belangrijk hierbij is dat jij een serieuze vent bent, want ik wil ook echt een relatie met jou opbouwen. Het is niet puur alleen gezelligheid. Ik hoor natuurlijk ook van jou met welke ideetjes jij rondloopt om het samen met mij gezellig te hebben. Vind jij het spannend om samen met mij af te spreken om samen leuke dingen te doen? 


Naam:Fabienne
Leeftijd:28 jaar
Haarkleur:gekleurd
Kleur Ogen:bruin
Lengte:175-180
Postuur:Slank
Cupmaat:cup D
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Ja
Piercing:Ja
Roken:Nee
WoonplaatsApeldoorn
ProvincieGelderland
ZoektMan
Over Mij
Hey, deze vrouw wil graag een leuke vent ontmoeten om ook leuke dingen mee te gaan doen. Wat we gaan doen kunnen we straks wel invullen als we contact hebben hier. Laat maar iets van je horen schat.
Over Jou
Graag serieus zijn!
Totaal
9,5

Daten met Fabienne

Wil je een date met Fabienne uit Apeldoorn? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Gelderland in ons systeem zoals Fabienne die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!